Elstartolt a Tatabánya Kártya

Több mint ötven elfogadóhellyel startolt el a Tatabánya Kártya. A vásárlási és szolgáltatási kedvezményeket biztosító plasztik lapok első példányait Schmidt Csaba polgármester, Kiprich József és Vincze István volt válogatott labdarúgók, az Duna FC Tatabánya szakmai vezetői adták át a kártyát kiváltó tatabányaiaknak.

A város képviselő-testülete a 2011. decemberi közgyűlésén döntött a Tatabánya Kártyáról. Az érintésmentes chipkártyát a tizennégy év feletti,  tatabányai állandó lakhellyel rendelkezők egy évre vásárolhatják meg 2950 forintért. Ezért az összegért helyi üzletekben, szolgáltatóknál kapnak kedvezményeket. Schmidt Csaba elmondta: - A városvezetés célja a kártya bevezetésével, hogy megkönnyítse az itt élők és dolgozók életét, valamint, hogy erősítse a Tatabányához való kötődést.
Az elfogadóhelyek között van többek között a Jászai Mari Színház, a Gyémánt Fürdő, a Tatabányai Múzeum, a Korona Taxi, a Dinamic Fitnesz Klub, az Aranykígyó Patika, az éttermek és vendéglátóhelyek közül a Vadvirág, a Plázs Café, az Oázis, a Lővér, a Stop, a Gála és a Sport, de kedvezménnyel lehet jegyet vásárolni a labdarúgó- és kézilabda mérkőzésekre, valamint a Városi Szabadidő Sportszövetség rendezvényeire. A város képviselő-testületének a decemberi közgyűlésen hozott döntése értelmében, csak ezzel a kártyával lesz ingyenes július 1-től a parkolás a város több frekventált helyén. A kártyatulajdonosakat megkapják az elfogadóhelyek listáját, amely a későbbiekben még tovább bővül. Várhatóan újabb tömegsport egyesületek, klubok, fitnesztermek, iskolák, patikák, utazási irodák, éttermek, étkezdék, személyszállításban tevékenykedő cégek, vendéglátó- és szálláshelyek is csatlakoznak a kedvezményeket nyújtók táborába. Így a Tatabánya Kártya tulajdonosának hamar megtérül az éves 2950 forintos befektetés. A bankkártya méretű városkártyán a későbbi funkciók miatt a tulajdonos fényképe is szerepel. A kártya a Polgármesteri Hivatalban (Fő tér 6.) működő Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda ajándékboltjában vásárolható meg.
Dokumentumok elfogadóhelyeknekCím:

A VÉRTES AGORÁJA
Tatabánya, Szent Borbála TÉR 1.

Nyitvatartás:

HÉTFŐ-PÉNTEK: 10:00-19:00

SZOMBAT:  10:00-18:00
VASÁRNAP: 10:00-16:00 


Ha a parkolási rendszerrel kapcsolatban szeretne érdeklődni, kérjük hívja a következő számok valamelyikét:
(+36 34) 309-313 (helyi tarifa);
+36 20 2-68-58-48 (mobil hívás)
A parkolási információ elérhető:
Hétfő: 8-12 és 13-17 óra között
Kedd - csütörtök: 8-12 és 13-16 óra között
Péntek: 8-12 óra között

vagy kattintson: www.tatabanya.hu/parkolas

 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188